Over ons

Vanuit twee eenmanszaken is Foras B.V. in 2021 geboren. Aan de ene kant vanuit Remco Rensen Klussenbedrijf, welke werkzaam was in tuinaanleg, bosonderhoud en straatwerk. Aan de andere kant Ni-Jveeld Dienstverlening, waar Maarten als vrachtwagenchauffeur en all-round medewerker zijn diensten aanbood. Sinds 2018 werkten Maarten en Remco steeds vaker samen en zo groeiden de projecten letterlijk en figuurlijk. Om de krachten letterlijk te bundelen, is Foras B.V. opgericht.

De werkplaats in Espelo is de standplaats van Foras B.V. Hier worden ook alle projecten voorbereid en is de opslag van hout. Dat de standplaats Espelo is, is niet vreemd. Remco en Maarten zijn beide geboren en getogen ‘Splooders’. Samen op de Bosschool in Espelo en altijd vrienden gebleven. Ze vullen elkaar goed aan, zowel als persoon als in het werk.

De administratie wordt verzorgd door Sandra Rensen (vrouw van Remco). Ook beantwoordt zij vaak de e-mail en verzorgt de website en social media.

Naast Foras B.V. is Maarten actief als vrachtwagenchauffeur onder de naam Ni-Jveeld Dienstverlening. Remco organiseert onder de naam Remco Rensen Hollands Hout | Ongewoon Design workshops, runt de cadeaushop en maakt meubels.

Contact

Espelodijk 13A, Holten

info@foras.nl
06-20740445

Onze diensten